Copyright / Auteursrechtverklaring


Deze verklaring is van toepassing op alle geleverde diensten van Innerlijke Focus, onderdeel van Pinkwater. Innerlijke Focus levert onder andere, maar niet uitsluitend de volgende producten en diensten: digitale producten en diensten (zoals website(s), app’s, e-boeken en digitaal cursusmateriaal) en uitgaven in print (zoals boeken en cursusmateriaal).

Teksten overnemen van Innerlijke Focus

Innerlijke Focus of haar auteurs bezit(ten) het auteursrecht van alle content die wordt gepubliceerd op en via haar websites.

Dit houdt in dat Innerlijke Focus het wettelijke alleenrecht heeft op het publiceren van deze content.

Wanneer je gedeelten of hele artikelen wilt overnemen van Innerlijke Focus of elke andere website waarop deze verklaring van toepassing is, vragen wij je deze teksten te beginnen of af te sluiten met een correcte, duidelijk zichtbare bronvermelding. Wij vragen je deze bronvermelding in ruil voor het plaatsen van onze content. Deze bronvermelding dient te voldoen aan de volgende eisen:

  • De bronvermelding bevat de naam van de oorspronkelijke website van Innerlijke Focus (bv. ‘Innerlijkefocus.nl of Innerlijke Focus’).
  • De bronvermelding is een klikbare hyperlink die verwijst naar het oorspronkelijke artikel op de oorspronkelijke website van Innerlijke Focus.
  • De link of de website waarop wordt gepubliceerd bevat geen elementen die het volgen van de link belemmeren voor zowel bezoekers als zoekmachines. Het gebruik van de ‘rel=”nofollow”‘ tag is dus niet toegestaan.
  • De link bevat een omschrijvende title-tag.

Graag contact opnemen met Innerlijke Focus via het contactformulier wanneer je vaker dan één keer per maand een tekst van Innerlijke Focus wilt plaatsen of wanneer je content wilt plaatsen via andere media dan internet (bijvoorbeeld print of video). Het overnemen van andere elementen dan teksten is vooralsnog niet toegestaan.

Innerlijke Focus voert regelmatig met geavanceerde technieken steekproeven uit om overgenomen content op te sporen.

© 2015 Innerlijke Focus. Alle foto’s, logo’s, teksten en andere afbeeldingen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

WordPress PopUp Plugin