tarieven & vergoedingen

Lichaamsgerichte psychosociaal therapie wordt door de meeste zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering vergoedt. Check altijd even bij je eigen verzekering hoe het in jouw specifieke situatie zit. Een overzicht van vergoedingen vind je op zorgwijzer.nl

Lichaamsgerichte psychosociale therapie sessie60 minuten€ 95,-
Intake lichaamsgerichte psychosociale therapie60 minuten€ 95,-
Kennismaking lichaamsgerichte psychosociale therapie30 minutenGratis

Betaling geschiedt maandelijks middels een factuur.

 

annuleren

Als je door omstandigheden niet kunt, wil ik graag met je afspreken, dat je mij dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Dan kan ik nog iemand anders inplannen. Indien je niet tijdig afmeldt, ben ik helaas genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

 

vergoeding van kosten van de behandeling

Vergoeding van de kosten van de behandeling

De therapiesessies van Innerlijke Focus worden geheel of gedeeltelijk vergoed als je een aanvullend pakket hebt. De zorgverzekeraars die de kosten vergoeden kun je vinden op Zorgwijzer.nl. De therapie van Innerlijke Focus wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering.

Wees er van bewust dat uiteindelijk enkel de ziektekostenverzekeraar waar je bij aangesloten bent, de juiste informatie kan geven. De informatie op deze site is enkel een richtlijn, en kan dus op enig moment achterhaald zijn omdat een zorgverzekeraar zijn voorwaarden aanpast.

 

hoe lang duurt een behandeling?

Een individuele sessie duurt tussen de 60 en 75 minuten. Na een eerste kennismaking gaan we afhankelijk van de hulpvraag een traject met elkaar aan. Als in de intake blijkt, dat je niet bij Innerlijke Focus geholpen kunt worden, krijg je hierover advies. Hoe lang de behandeling duurt ligt aan de aard van de problematiek. Natuurlijk hebben we het hier samen over, jij bent diegene die aangeeft hoe lang je wilt komen. Ik geef je advies en ik ga er van uit, dat een behandeltraject nooit langer hoeft te duren dan nodig is.

 

afspraak maken

Als je nog vragen hebt of wilt weten of ik je kan helpen? Bel of mail me dan gerust. Of maak meteen een afspraak.